Karlstads Hunddagis AB

Omtanke . Kunskap. Erfarenhet

Om oss

Therése Karjalainen:

Therése startade hunddagiset 2003. Hon har tre egna hundar, Flatcoated retrieverarna Lykka och Leslie samt Griffon Fauve De Bretagnen, Stella. Hon har även två tinkerhästar. Therése har tävlat en del i lydnad och bruks, men nu är det i första hand jakten hennes hjärta klappar mest för. Hon har gått utbildning genom SBK, läst valda delar av etologiutbildningen för Lars Fäldt och har gått Klickerkloks ettåriga tränarutbildning. Therese är för närvarande mammaledig

Therese Borg:

 

Therese B anställdes på dagiset 2007. Hon jobbade tidigare på en zoo-affär. Hon har två Papillonhanar som heter Torsten och Ozzy. Med dem tränar hon agility och viltspår. Therese har även ett stort intresse för utställning.

Therese Andersson:

Therese A har varit anställd sedan 2008. Hon har uppfödning av Staffordshire bullterrier och Galgo Espanol under kennelnamnet Bismas. Hon har för närvarande 5 hundar hemma, staffarna Stila, Vinna o Kurri, border collien Vilje samt Pyreneiska vallhunden Blända. Therese brinner framförallt för lydnadsträning och tävlar en hel del med sina hundar.

Ronja Rahlenius:

Ronja hade en längre praktik hos oss för flera år sedan. Hon är nu tillbaka hos oss och anställd sedan mars-13. Ronja har två egna hundar, Bam, Disa och hon har även en arabhäst.

Mia Lätti:

Mia har praktiserat hos oss sedan en tid tillbaka men är sedan maj -12 fast anställd. Hon har tidigare jobbat på ett hunddagis i Stockholm. Mia har en staffordshire bullterier som heter Segra.

Regina Forsgren:

Regina har praktiserat hos oss sedan December 2009 och är sedan april -13 fast anställd. Hon har en jaktlabbe som heter Medley och hon har tidigare haft en Flatcoated retriever som hette Tin-tin. Med honom startade hon flera gånger i lydnads-SM och han blev också årets lydnadsflat flera år i rad.

Madeleine Johansson:

 

Madde har praktiserat och jobbat extra hos oss under en tid. Hon är nu anställd på heltid från september -14. Madde har två hästar, Freja och Wilma.

Emma Löwbrand

 

Emma Löwbrands foto.

Emma är anställd sedan november-16. Hon har tre hundar, border collien Milka och papillonerna Indy och Kip som hon tränar och tävlar med i agility.

Anita Axelsson:

Anita Axelssons foto.

Anita vikarierar för Therese K som är mammaledig. Anita är en välkänd profil inom hundvärlden, hon har skrivit flera böcker, håller kurser och föredrag och tränar, tävlar och dömer i freestyle. Hon har tre hundar, border collierna Busy och Emmi och sheltien Anton.