Karlstads Hunddagis AB

Omtanke . Kunskap. Erfarenhet

Om oss

Therése Karjalainen:

Therese förverkligade sin dröm om att jobba med hundar och startade Karlstads Hunddagis i oktober 2003. Hon har två egna hundar, jaktlabradorerna Becki och Bizzi. Hon har tidigare tävlat en del i lydnad och bruks, men nu är det i första hand jaktträning med sina retrievers som är hennes stora intresse. Hon har gått utbildning genom SBK, läst valda delar av etologiutbildningen för Lars Fäldt och samt gått Klickerkloks ettåriga tränarutbildning. "Hundar är för mig en livsstil och passion och jag kan inte tänka mig ett bättre jobb!"

Therese Borg:

                                                     

Therese anställdes på dagiset 2007. Hon har en nederlandske kooikerhondje som heter Bailey. Bailey ska gå på utställning, nosework och viltspår. Hon har tidigare varit lärling hos Johanna på hundtrimmet som finns i samma byggnad, hjälpinstruktör på Johannas kurser, jobbat i djuraffär och gått ett antal kurser med egen hund inom agility, freestyle, rallylydnad och viltspår. 

Terese Andersson:

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Therese A har varit anställd sedan 2008. Hon har uppfödning av Staffordshire bullterrier under kennelnamnet Bismas. Hon har för närvarande tre hundar hemma, staffarna Stila, Lava o Kurri.  Therese brinner framförallt för lydnadsträning och har tävlat en hel del med sina hundar.

Ronja Rahlenius:

Ronja hade en längre praktik hos oss för flera år sedan. Hon är nu tillbaka hos oss och anställd sedan mars-13. Ronja har två egna hundar, Bam och Enya och hon har även två hästar, så hon tillbringar mycket av sin fritid i stallet. Ronja är för tillfället föräldrarledig.

Mia Lätti:

Mia har praktiserat hos oss sedan en tid tillbaka men är sedan maj -12 fast anställd. Hon har tidigare jobbat på ett hunddagis i Stockholm. Mia har en staffordshire bullterier som heter Segra.

Regina Forsgren:

Regina har praktiserat hos oss sedan December 2009 och är sedan april -13 fast anställd. Med sina tidigare hundar har hon tävlat på SM-nivå i lydnad och elitklass på jaktprov. Idag har hon en jaktlabbe som heter Kelly. Regina är långtidssjukskriven.

 

 

Emma Löwbrand

Emma är anställd sedan november-16. Hon har fyra hundar, petit brabanconen Samson, papillonerna Indy och Kip och border collien Silver. Emma håller på med vallning och agility.

 

Anna Pettersson

Anna anställdes i mars-18. Hon har en chihuahua som heter Lexie. 

 

Frida Klevejärn

Frida är vikarierar för Ronja. Hon har gått på Lillerudsgymnasiet och haft praktik hos oss. Hon har en chihuahua som heter Tyler.