Karlstads Hunddagis AB

Omtanke . Kunskap. Erfarenhet

Om oss

Therése Karjalainen:

Therese förverkligade sin dröm om att jobba med hundar och startade Karlstads Hunddagis i oktober 2003. Hon har tre egna hundar, flatcoated retrivern Leslie, jaktlabradoren Becki samt griffon fauve de bretagnen Stella. Hon har tidigare tävlat en del i lydnad och bruks, men nu är det i första hand jaktträning med sina retrievers som är hennes stora intresse. Hon har gått utbildning genom SBK, läst valda delar av etologiutbildningen för Lars Fäldt och samt gått Klickerkloks ettåriga tränarutbildning. "Hundar är för mig en livsstil och passion och jag kan inte tänka mig ett bättre jobb!"

Therese Borg:

 

                                                     

Therese anställdes på dagiset 2007. Hon har två papillonhanar som heter Torsten och Ozzy. Ozzy är utställd med cert och godkänt anlagsprov i viltspår. Hon har tidigare varit lärling hos Johanna på hundtrimmet som finns i samma byggnad, hjälpinstruktör på Johannas kurser, jobbat i djuraffär och gått ett antal kurser med egen hund inom agility, freestyle, rallylydnad och viltspår. Hon har ett stort intresse för hunduställning.

Therese Andersson:

 

Therese A har varit anställd sedan 2008. Hon har uppfödning av Staffordshire bullterrier och Galgo Espanol under kennelnamnet Bismas. Hon har för närvarande fyra hundar hemma, staffarna Stila, Lava o Kurri och border collien Vilje.  Therese brinner framförallt för lydnadsträning och har tävlat en hel del med sina hundar.

Ronja Rahlenius:

Ronja hade en längre praktik hos oss för flera år sedan. Hon är nu tillbaka hos oss och anställd sedan mars-13. Ronja har två egna hundar, Bam och Disa och hon har även två hästar, så hon tillbringar mycket av sin fritid i stallet.

Mia Lätti:

Mia har praktiserat hos oss sedan en tid tillbaka men är sedan maj -12 fast anställd. Hon har tidigare jobbat på ett hunddagis i Stockholm. Mia har en staffordshire bullterier som heter Segra.

Regina Forsgren:

Regina har praktiserat hos oss sedan December 2009 och är sedan april -13 fast anställd. Hon har en jaktlabrador som heter Medley och hon har tidigare haft en Flatcoated retriever som hette Tin-tin. Med honom startade hon flera gånger i lydnads-SM och han blev också årets lydnadsflat flera år i rad. Nu håller hon mest på med jaktapportering.

 

 

Emma Löwbrand

 

Emma Löwbrands foto.

Emma är anställd sedan november-16. Hon har tre hundar, petit brabanconen Samson och papillonerna Indy och Kip som hon tränar och tävlar med i agility.

Terese Nilsson

Terese blev anställd hos oss i april -16. Hon har för tillfället ingen egen hund men däremot en häst som hon pysslar mycket med på fritiden.

Anna Pettersson

Anna anställdes i mars-18. Hon har ingen egen hund för tillfället men hennes familj har jakthundar. Anna har en särskild svaghet för taxar och önskar sig en egen tax i framtiden.