Karlstads Hunddagis AB

Omtanke . Kunskap. Erfarenhet

Om oss

Therése Karjalainen:

Jag förverkligade min dröm om att jobba med hundar och startade Karlstads Hunddagis i oktober 2003. Jag har två egna hundar, jaktlabradorerna Becki och Bizzi. Jag har tidigare tävlat en del i lydnad och bruks, men nu är det i första hand jaktträning med mina retrievers som är mitt stora intresse. Jag har gått bla utbildning genom SBK, läst valda delar av etologiutbildningen för Lars Fäldt,  Klickerkloks ettåriga tränarutbildning ock SKK´s uppfödarutbildning samt Mera Mentalitet. "Hundar är för mig en livsstil och passion och jag kan inte tänka mig ett bättre jobb!"

 

Therese Borg:

Jag har varit anställd på sedan 2007. Jag har en nederlandske kooikerhondje som heter Bailey. Bailey ska gå på utställning, nosework och viltspår. Jag har tidigare varit lärling hos Johanna på hundtrimmet som finns i samma byggnad, hjälpinstruktör på Johannas kurser, jobbat i djuraffär och gått ett antal kurser med egen hund inom agility, freestyle, rallylydnad och viltspår. 

 

Terese Andersson:

Jag har varit anställd sedan 2008. Jag har uppfödning av Staffordshire bullterrier under kennelnamnet Bismas som för närvarande är vilande. Jag har tre hundar hemma, staffarna Stila, Lava o Kurri.  Jag brinner framförallt för lydnadsträning och har tidigare tävlat en hel del med mina hundar.

 

Ronja Rahlenius:

Jag hade en längre praktik på Karlstads Hunddagis för flera år sedan. Jag är nu tillbaka och anställd sedan mars-13. Jag har två egna hundar, Bam och Enya och har även två hästar, så jag tillbringar mycket av min fritid i stallet. Jag är för tillfället föräldrarledig.

 

Mia Lätti:

 

Jag började på praktik här 2011 och är sedan maj -12 fast anställd. Jag kommer ursprungligen från Stockholm och har även där arbetat på ett hunddagis några år. Jag har en staffordshire bullterrier på 10 år som heter Segra och med henne har jag gått olika kurser så som lös hund, skvallerträning, trix och nosework. Jag tillbringar en hel del tid på kontoret vilket jag trivs jättebra med. 

 

Regina Forsgren:

Jag har praktiserat på Karlstads Hunddagis sedan December 2009 och är sedan april -13 fast anställd. Med mina tidigare hundar har jag tävlat på SM-nivå i lydnad och elitklass på jaktprov. Idag har jag en jaktlabbe som heter Kelly. Regina är för närvarande sjukskriven.

 

Emma Löwbrand

Jag är anställd sedan oktober-16. Har haft hund hela livet och blev mycket aktiv i tonåren med min första border collie då jag tävlade agility och även blev utbildad allmänlydnads- och agilityinstruktör.

Jag brinner för friskvård och gick min första massagekurs för hund för drygt 20 år sedan och har även gått hundfysioterapiutbildning. Jag har nyligen gått en utbildning i medicinsk laserbehandling och planerar att fortsätta utbilda mig framöver.

Idag har jag fyra hundar, två papillon en petit brabancon och en border collie.

 

Anna Pettersson

Jag är anställd sedan mars-18, innan dess hade jag praktik här i 6 månader. Jag har en senior chihuahua som heter Lexie och jag har en förkärlek för småhundar.

Anna Anshammar

Jag heter Anna är 37år och bor i Kil. Jag har en 4årig Greyhound-tik vid namn Bellatrix. Bellatrix kommer ursprungligen från Rumänien, och har nu bott hos mig i 3år. Jag har ett stort hundintresse och har tidigare gått hunddagisföreståndar-utbildningen med goda betyg.

 

Frida Klevejärn

Jag vikarierar för Ronja. Jag har gått på Lillerudsgymnasiet och haft praktik på Karlstads Hunddagis. Jag har en chihuahua som heter Tyler.

 

Malin Nelson

Jag är anställd på Karlstads Kommun och ansvarar för en grupp inom LSS på Karlstads Hunddagis. Vi är integrerade i verksamheten och vår grupp har varit här sedan januari 2018.

Jag brinner för hundträning och tränar och tävlar mina hundar i framförallt bruks och jakt. Jag har tex startat på flera bruks-SM och elitklass på jaktprov. Jag håller även en hel del kurser på fritiden. Min flock består av en tollare och två jaktlabradorer.