Karlstads Hunddagis AB

Omtanke . Kunskap. Erfarenhet

Om oss

Therése Karjalainen:

Jag förverkligade min dröm om att jobba med hundar och startade Karlstads Hunddagis i oktober 2003. Jag har två egna hundar, Flatcoated retrivern Leslie samt Griffon Fauve De Bretagnen Stella. Jag har tidigare tävlat en del i lydnad och bruks, men nu är det i första hand jaktträning med mina retrievers som är mitt stora intresse. Jag har gått utbildning genom SBK, läst valda delar av etologiutbildningen för Lars Fäldt och samt gått Klickerkloks ettåriga tränarutbildning. Hundar är för mig en livsstil och passion och jag kan inte tänka mig ett bättre jobb!

Therese Borg:

 

                                                      Jag anställdes på dagiset 2007. Jag har två papillonhanar som heter Torsten och Ozzy. Ozzy är utställd med cert och godkänt anlagsprov i viltspår. Jag har tidigare varit lärling hos Johanna på hundtrimmet som finns i samma byggnad, hjälpinstruktör på Johannas kurser, jobbat i djuraffär och gått ett antal kurser med egen hund inom agility, freestyle, rallylydnad och viltspår. Jag har ett stort intresse för hunduställning.

Therese Andersson:

 

Therese A har varit anställd sedan 2008. Hon har uppfödning av Staffordshire bullterrier och Galgo Espanol under kennelnamnet Bismas. Hon har för närvarande 5 hundar hemma, staffarna Stila, Vinna o Kurri, border collien Vilje samt Pyreneiska vallhunden Blända. Therese brinner framförallt för lydnadsträning och tävlar en hel del med sina hundar.

Ronja Rahlenius:

Ronja hade en längre praktik hos oss för flera år sedan. Hon är nu tillbaka hos oss och anställd sedan mars-13. Ronja har två egna hundar, Bam, Disa och hon har även en arabhäst.

Mia Lätti:

Mia har praktiserat hos oss sedan en tid tillbaka men är sedan maj -12 fast anställd. Hon har tidigare jobbat på ett hunddagis i Stockholm. Mia har en staffordshire bullterier som heter Segra.

Regina Forsgren:

Regina har praktiserat hos oss sedan December 2009 och är sedan april -13 fast anställd. Hon har en jaktlabbe som heter Medley och hon har tidigare haft en Flatcoated retriever som hette Tin-tin. Med honom startade hon flera gånger i lydnads-SM och han blev också årets lydnadsflat flera år i rad.

 

 

Emma Löwbrand

 

Emma Löwbrands foto.

Emma är anställd sedan november-16. Hon har tre hundar, border collien Milka och papillonerna Indy och Kip som hon tränar och tävlar med i agility.

Terese Nilsson

Anna Pettersson