Karlstads Hunddagis AB

Omtanke . Kunskap. Erfarenhet

Om oss

Therése Karjalainen:

Therese förverkligade sin dröm om att jobba med hundar och startade Karlstads Hunddagis i oktober 2003. Hon har tre egna hundar, flatcoated retrievern Leslie, jaktlabradoren Becki samt griffon fauve de bretagnen Stella. Hon har tidigare tävlat en del i lydnad och bruks, men nu är det i första hand jaktträning med sina retrievers som är hennes stora intresse. Hon har gått utbildning genom SBK, läst valda delar av etologiutbildningen för Lars Fäldt och samt gått Klickerkloks ettåriga tränarutbildning. "Hundar är för mig en livsstil och passion och jag kan inte tänka mig ett bättre jobb!"

Therese Borg:

 

                                                     

Therese anställdes på dagiset 2007. Hon har en papillonhane som heter Torsten och en nederlandske kooikerhondje som heter Bailey. Bailey ska gå på utställning, nosework och viltspår. Hon har tidigare varit lärling hos Johanna på hundtrimmet som finns i samma byggnad, hjälpinstruktör på Johannas kurser, jobbat i djuraffär och gått ett antal kurser med egen hund inom agility, freestyle, rallylydnad och viltspår. 

Therese Andersson:

 

Therese A har varit anställd sedan 2008. Hon har uppfödning av Staffordshire bullterrier och Galgo Espanol under kennelnamnet Bismas. Hon har för närvarande tre hundar hemma, staffarna Stila, Lava o Kurri.  Therese brinner framförallt för lydnadsträning och har tävlat en hel del med sina hundar.

Ronja Rahlenius:

Ronja hade en längre praktik hos oss för flera år sedan. Hon är nu tillbaka hos oss och anställd sedan mars-13. Ronja har två egna hundar, Bam och Disa och hon har även två hästar, så hon tillbringar mycket av sin fritid i stallet.

Mia Lätti:

Mia har praktiserat hos oss sedan en tid tillbaka men är sedan maj -12 fast anställd. Hon har tidigare jobbat på ett hunddagis i Stockholm. Mia har en staffordshire bullterier som heter Segra.

Regina Forsgren:

Regina har praktiserat hos oss sedan December 2009 och är sedan april -13 fast anställd. Hon har tidigare haft en Flatcoated retriever som hette Tin-tin. Med honom startade hon flera gånger i lydnads-SM och han blev också årets lydnadsflat flera år i rad. Hon har också haft en jaktlabbe, Medley, som hon tävlat med i elitklass i jaktapportering med flera förstapris som resultat.

 

 

Emma Löwbrand

 

Emma Löwbrands foto.

Emma är anställd sedan november-16. Hon har tre hundar, petit brabanconen Samson och papillonerna Indy och Kip som hon tränar och tävlar med i agility.

Terese Nilsson

Terese blev anställd hos oss i april -16. Hon har en schäferhane som heter Gandi och hon sysslar även mycket med hästar på sin fritid.

Anna Pettersson

Anna anställdes i mars-18. Hon har ingen egen hund för tillfället men hennes familj har jakthundar. Anna har en särskild svaghet för taxar och önskar sig en egen tax i framtiden.